INSTITUT CLINIC VALLES

LES NOSTRES PROVES DIAGNÒSTIQUES

A l´Institut Clínic Vallès disposem dels mitjans més avançats per realitzar proves diagnòstiques

Estem especialitzats en la realització de tot tipus de proves diagnòstiques, com els electrocardiogrames.

Les proves diagnòstiques són les que permeten als diferents especialistes i metges de família, conèixer l'estat real del pacient i descobrir l'abast real de la dolència o el seu descart per complet. Per aconseguir l'excel•lència en aquest servei és necessari que comptem amb les màquines més noves del sector, així com tècnics especialitzats.

El resultat d'aquestes proves es lliurarà al moment, derivant-los a l'especialista si es detectés qualsevol alteració.

LES NOSTRES PROVES DIAGNÒSTIQUES

ELECTROCARDIOGRAMA


electrocardiograma és una prova destinada a enregistrar l'activitat elèctrica del cor.

ESPIROMETRIA


La espirometria és un estudi que serveix per conèixer la quantitat d'aire que poden retenir els pulmons i la velocitat de les inhalacions i exhalacions en respirar.

AUDIOMETRIA


La audiometria avalua la capacitat de la persona per escoltar sons. Serveix per conèixer el grau d'audició del pacientE.

PANENDOSCOPIA ORAL

En una endoscopia, se inserta un largo tubo flexible (endoscopio) a través de la garganta hasta el esófago. Una cámara diminuta colocada en el extremo del endoscopio le permite al médico examinar el esófago, el estómago y el comienzo del intestino delgado (duodeno).

COLONOSCOPIA TOTAL

La colonoscopia TOTAL o panfibrocolonoscopia consiste en la visualización de la mucosa del colon hasta la parte final del intestino delgado, introduciendo a través del ano el videocolonoscopio de luz blanca de alta definición, que es un tubo largo y flexible con una pequeña cámara en la punta.

CISTOSCOPIA

La cistoscopia es una exploración endoscópica que introduce un tubo delgado a través del meato uretral, accediendo a la uretra y vejiga urinaria. Este tubo o cistoscopio lleva incorporada una cámara de vídeo de reducido tamaño con una potente luz para visualizar el interior de la uretra y de la vejiga urinaria.

     

 

 

 

Sol•liciti cita prèvia trucant al: 93 840 25 76 o enviant un correu electrònic a la següent direcció: centremedicinstitutclinicvalles.com.

MÚTUES