INSTITUT CLINIC VALLES

Institut Clínic Vallès a Granollers ( 4ª Planta )

Institut Clínic Vallès, el seu centre mèdic de referència a Granollers

Clínica mèdica a Granollers | Institut Clínic VallèsEl nostre centre mèdic a Granollers l´ofereix qualitat, professionalitat i proximitat.

Si necessita anar a un especialista mèdic, vol una revisió més exhaustiva del seu cas o simplement està buscant un centre mèdic professional i seriós, que treballi amb la seva entitat d´assegurança privada, l´ Institut Clínic Vallès és el lloc perfecte per això.

Som un centre mèdic a Granollers que ofereix una atenció sanitària de qualitat i que té els mitjans tècnics més avançats del món de la medicina. A l´Institut Clínic Vallès treballem sobre la base d'un objectiu: aconseguir la màxima satisfacció per part dels nostres pacients i donar una assistència molt personalitzada.

Més de 30 professionals al seu servei

La nostra plantilla està formada per més de 30 persones, amb una dilatada carrera professional i hem dotat a les nostres instal•lacions amb els equips i màquines més avantguardistes, la qual cosa també ens converteix en un dels centres diagnòstics de referència a Granollers.

Treballem amb les entitats d´assegurances i mútues més importants del nostre país, com: Adeslas, Divina Pastora, Asefa, Allianz, Antares, Avant Salut, Assistència Sanitària, Axa, Caser, Cigna, SKV, Fiatc, Mapre i Sanitas, entre moltes altres.

Pot sol•licitar cita prèvia amb qualsevol dels nostres especialistes trucant al següent número de telèfon: 93 840 25 76. o envia un whatsapp al 680.252.915

ESPECIALITATS DEL NOSTRE CENTRE MÈDIC:

Clínica del dolor, Unitat de diagnòstic,
Medicina general
Especialitats mèdiques-quirúrgiques

 

MÚTUES